Eskortflickor i Kbh, Skåne, Helsingborg, Malmö KONTAKTA OSS +45 42 97 77 11

Om Stella

Om du är i en älskvärd, knasig brunettbebis med enorma F-skålar, är Stella bara din tjej! Väl rakad och fast med extremt heta kurvor och fantastiska proportioner. Stellas utseende går rent med alla män! Leende, vackert och motbjudande attraktivt. Hon är sommarflickan i minikjolar och höga stilettos som du gärna skulle vilja ha rå sex med!

Stella har en otrolig charm, endast överskuggas av hennes uppenbara sexfaktor!
Hon är jordnära, har en okomplicerad natur och är verkligen inte blyg. Denna kvinna är säker, rolig och harmonisk och det finns inget fusk. Om du träffade henne i en bar, skulle hon vara den som är väldigt het, opretentiös slampa i ett par trånga jeans med en öl i handen. Flickan, som uppenbarligen är en kille i världsklass eftersom hon vet hur man kan njuta av livet …
Det råder ingen tvekan om att du kommer att bli glad över ett besök från Stella. Hon får dig att glömma alla dina bekymmer och skämmer bort dig på det mest naturliga, stygga sättet!

Ålder: 33 år
Höjd: 176 cm / vikt: 65 kg
Bröstmål: F-skål
Intim rakning: rakad
Nationalitet: danska
Tatuering: Ja
Rökare: Nej

Alla milda former
Besöker funktionshindrade
Besöker par
Besöker flickor
Mjuk slavflicka
dominans
Domina
Rollspel
middag datum
Erotisk massage
kissing
Få muntlig förnedring
Få svarta kyssar

 

Läcker vältränad GFE, vacker brunett med en fast och smal figur. Jag är alltid leende och glad. Ett riktigt Köpenhamn som letar efter ett glad företag i Malmø.

xoxo Stella

Klik og ring